Juleverksted for foreldre 4. og 10. november 11-16

Lag flotte produkter til julemarkedet på felles verksted i regi av julemarkedskomitéen.

Nå nærmer julemarkedet seg med raske skritt og har dere ikke enda fått produsert de hjemmeprodukter hver familie skal levere til salg, får dere nå sjansen på våre koselige julemarkedsverksteder. Materialer sponses av foreldreforeningen. Det blir kafé og barnepass ved 10 klasse, både den 4. og den 10. november.

Den 4. november blir det 3 verksteder klokken 11 – 16

Sying av fine kroner
Snekkerverksted
Tennbriketter og matpapir

Den 10. november blir det 2 verksteder (påmeldingsfrist: 6. november) klokken 11 – 16

Sying av pennaler.
Toving (dette kan eventuelt fortsette søndag den 11. november hvis ikke folk blir ferdige den 10. nov).

For tilbakemelding, send en e-post til unnibw@yahoo.dk med følgende informasjon innenfor de gitte frister:

Hvilket verksted du ønsker å melde deg på
Navn og telefonnummer
Behov for barnepass

PS: Vi oppfordrer til at dere familier samarbeider innbyrdes eller klassevis. Det er fullt mulig at en familie baker ekstra brød, mens den andre familien lager ekstra hjemmeprodukter. Noen elsker å lage syltetøy, noen er kjempegod på å hekle eller sy. Gjør avtaler med hverandre, slik at det det totalt blir levert det som står beskrevet i oversikten i heftet.

Med mindre du allerede har produsert til julemarkedet, så ønsker vi helst ikke strikkelester, pannebånd eller luer i år, da det er en del igjen av disse typer produkter fra markedet i fjor.»

Mvh Unni Boiesen, Julemarkedskomitéen ved Steinerskolen i Tromsø