Søk skoleplass

Om ønskelig kan skjemaet lastes ned her og sendes til: Steinerskolen i Tromsø, Inga Sparboesvei 41, 9007 Tromsø

Inntaksreglement for skolen finner man i lenkene under, eller man kan laste det ned her

Felt markert med * er påkrevde felt.

• dd.mm.yyyy
  • Foresatte

Opplysninger gitt her, samt elevens navn, er grunnlag for klasselista. Dersom ingen har reservert seg, sendes klasselister (uten fødselsnr.) èn gang pr. skoleår til alle skolens foreldre. Dette for å gi kontaktmulighet, f.eks. vedr. dugnads-samarbeid.

• Add a new row
    I mors og/eller fars fravær
    Kryss av hvis JA. La stå tomt for NEI.
  • Jeg / vi er inneforstått med at et forventes deltakelse og dugnadsinnsats o.a. i skolens / foreldre-foreningens regi.

Skolepengene betales hver mnd. i 12. mndr. etter satser fastsatt av skolestyret. Skoleplassen har 3 mndr. oppsigelsestid (eleven kan slutte, men skolepenger må betales i 3 mndr. etter at skriftlig oppsigelse er mottatt på skolen).

• Prioritering ved opptaksvurdering: Søknadsdato og rom-kapasitet. Klageinstans er Fylkesmannen, via Steinerskolen.

Dersom opplysninger gitt i denne søknad ikke er korrekte, kan eleven miste skoleplassen.